Функції духовки EOV 1100: Швидкий попередній нагрів: завдяки цій функції духова шафа може досягти необхідної температури за дуже короткий час. Верхній нагрів: працює тільки верхній нагрівальний елемент. Для приготування суфле, запікання овочів на решітці. Верхній нагрів + конвекція: поєднання верхнього нагрівального елементу з конвекцією дозволяє отримати легку золотисту скоринку на стравах, що готуються. Ця функція застосовується для запікання зі збереженням соковитості страви, наприклад, стейків, гамбургерів, овочів тощо. Гриль: ідеально підходить для приготування невеликих порцій м’яса, підсмажування тостів, пивних ковбасок. Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів): завдяки нагрівальним елементам, що розташовані зверху і знизу, тепло рівномірно розподіляється по духовці. Ідеально підходить для випікання смачних пирогів із дріжджового тіста. Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів) та конвекція: у цьому режимі одночасно працюють і верхній, і нижній нагрівальні елементи, а конвекція забезпечує більш рівномірне розповсюдження тепла. Для приготування будь-якої випічки, а також сушки фруктів та овочів одразу на декількох рівнях духовки. Конвекційний нагрів: спеціальний нагрівальний елемент на задній стінці духовки генерує тепло, яке потім розподіляється по духовці завдяки конвекції. Система дозволяє готувати різні страви на декількох рівнях без змішування запахів. Конвекційний нагрів та верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів): ця функція гарантує оптимальний результат при приготуванні страв, що потребують більш ретельного пропікання нижньої та верхньої частини. Таким чином можна випікати бісквіти, безе та пироги одразу на декількох рівнях духовки. Конвекційний нагрів + нижній нагрів: ця функція гарантує оптимальний результат при приготуванні страв, що потребують більш ретельного пропікання нижньої частини, як, наприклад, пиріг з фруктовою начинкою. Нижній нагрів + конвекція: поєднання нижнього нагрівального елементу з конвекцією. Чудово підходить для запікання риби з овочевим гарніром, приготування піци та запікання картоплі. Піролітична очистка: найбільш яскравою особливістю вбудованих духових шаф Günter & Hauer є практичний спосіб самоочищення від забруднень, що виникають в процесі смаження, випікання, приготування на грилі та від випаровувань всередині духової шафи. Від них можна легко позбутися одним поворотом перемикача. Програма піролітичного самоочищення регулюється за допомогою таймеру, вбудованого в прилад. В цей час за дверцятами, які автоматично блокуються, відбувається процес згоряння при температурі 485 °С залишків їжі та крапель жиру на стінках духовки. Після того як духова шафа охолоне, достатньо буде протерти вологою губкою стінки духовки. Освітлення |